Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Mικροφωνική αλληλεγγύης ενάντια στις διώξεις Ελλήνων και Ιταλών αγωνιστών που συμμετείχαν στη διαδήλωση "NO EXPO" στο Μιλάνο την 1η Μάη 2015

Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Νοέμβρη πραγματοποιήσαμε, στην πλατεία Περιστερίου, μικροφωνική  αλληλεγγύης ενάντια στις διώξεις Ελλήνων και Ιταλών αγωνιστών που συμμετείχαν στη διαδήλωση "NO EXPO" στο Μιλάνο την 1η Μάη 2015.
Παραθέτουμε φωτογραφίες, καθώς και το κείμενο που μοιραζόταν. 
"Οι αγωνιστές που διώκονται είναι πέντε από τους χιλιάδες που ανταποκρίθηκαν στο παγκόσμιο κάλεσμα της "NO EXPO", διαδηλώνοντας ενάντια στη διεθνή ελίτ του καπιταλισμού και στο μέλλον που μας επιφυλάσσει. Συμμετέχουν στους φοιτητικούς, κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες ενάντια στην υποτίμηση και την εκμετάλλευση της ζωής μας. Μέσα από τη δράση τους στην ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγ. Παρασκευής έχουμε βρεθεί σε κοινούς αγώνες στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας."


                                                                 Καμία έκδοση των 5 αγωνιστών στο ιταλικό κράτος.  
Καμία δίωξη όλων των κατηγορουμένων 
για την ίδια υπόθεση.  

Με συλλογικούς και ταξικούς αγώνες απαντάμε στο κατασταλτικό οπλοστάσιο του κράτους και των αφεντικών όπου με την εφαρμογή διακρατικών συμφωνιών, στοχεύουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο και την υποταγή κάθε κοινωνικής αντίστασης. 

ΠΟΡΕΙΑ   Μοναστηράκι, το Σάββατο 28 Νοέμβρη, στις 12.00 στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής ημέρας αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του No Expo.